LimburgsErfgoed

Limburgs Erfgoed in woord en beeld
op mijn site
Plak onderstaande code in uw blog of website:

Wat kan ik hier?

Op deze site is het mogelijk om verschillende aangesloten collecties in een keer te doorzoeken. Met één eenvoudige handeling wordt een overzicht uit alle aangesloten collecties weergegeven.

Op de site vindt u onder meer links naar organisaties in Limburg die het cultureel erfgoed bewaren, bestuderen, promoten en tentoonstellen. U kunt er ook terecht voor topstukken, voorbeelden van en artikelen over specifieke thema's binnen het rijke Limburgse erfgoed.

Het doel van de site is tweeledig. Op de eerste plaats kan de bezoeker snel betrouwbare informatie over het Limburgs cultureel erfgoed raadplegen. Op de tweede plaats wordt aan Limburgse instellingen op het vlak van erfgoed de gelegenheid geboden zich op het internet te presenteren aan een breed publiek, voor jong en oud.

Het is de bedoeling om de site regelmatig aan te passen aan de actualiteit, nieuwe inzichten en wensen van bezoekers en gebruikers.

Hebt u een vraag over Limburgs erfgoed? Hebt u een vondst gedaan die misschien wel de moeite waard is om te worden vermeld? Zoekt u iets dat u op deze site niet vindt of heeft u informatie die u graag aan deze site wil toevoegen?

Alle erfgoedcollecties, van grote musea tot kleinere regionale en lokale verenigingen, zijn van harte welkom om deel te nemen.

Voor meer informatie over het aansluiten van uw collectie kunt u mailen naar info@limburgserfgoed.nl